Producten

Producten

Bij ATR Project afbouw profiteert u van onze ruim 20 jaar ervaring in de binnenafbouw. Hierbij kunt u denken aan: realisatie van systeemplafonds, vooraf afgewerkte verplaatsbare systeemwanden, metalstudwanden en –plafonds of deurunits en alle gerelateerde timmerwerkzaamheden. 

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met kleine installatie werkzaamheden en brandwerende voorzieningen en stoffering. Dit wordt uitgevoerd door partijen waar wij nauw mee samenwerken.  

Onze producten 

Wij werken uitsluitend met professionele producten, van bedrijven waar wij mee samenwerken. Een paar voorbeelden hiervan zijn:  

  • Wandenservice 

Wandenservice levert al jarenlang onze standaard- systeemwanden en systeemwanden op maat. Dankzij hun 40 jaar ervaring in de branche, zijn het kwalitatieve systeemwanden.

  • Rockfon 

Elke akoestische wand- en plafond oplossing van Rockfon is gemaakt om goed te presteren en oneindig lang mee te gaan. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen voor ATR Projectafbouw om nauw samen te werken met Rockfon voor toonaangevende geluidsoplossingen.  

  • Armstrong  

Armstrong houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe duurzame plafondoplossingen, die een verschil kunnen maken in uw woon, leer of werkomgeving. ATR Projectafbouw werkt dan ook graag met de innovatieve plafonds van Armstrong.  

  • Owa 

Bij ATR Projectafbouw werken wij graag samen met Owa. De producten van Owa, zoals spanplafonds, hebben een geluiddempende werking en zorgen voor een fijne akoestiek in uw woon-, werk- of leer- ruimte. 

  • AMF 

AMF is een snel ontwikkelend bedrijf met een oplossing gerichte competentie. AMF streeft ernaar om plafondsystemen te realiseren binnen een ecologisch kader. Populaire producten van AMF zijn onder andere: de mineraalvezel-plafondplaten en de akoestische houtwolpanelen waar wij maar al te graag mee werken. 

 

Over ATR Projectafbouw

Bij ATR Project afbouw inventariseren wij uw wensen en plaatsen deze in een digitale tekening. Zo beschikt u in een oogopslag over de samenstelling van de geplande werkzaamheden aan de wanden en/ of plafonds. Gedurende deze werkzaamheden maken wij gebruik van hoogstaande producten, van bekende merken die u hierboven ziet staan. Wenst u meer informatie over onze werkzaamheden of onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ATR Projectafbouw BV logo
ATR Projectafbouw BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 ATR Projectafbouw BV | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM