Tekst over ATR

Van harte welkom op de website van ATR Projectafbouw.

Bij ons bedrijf profiteert u van onze ruim 20 jaar ervaring in de binnenafbouw: realisatie van systeemplafonds, vooraf afgewerkte verplaatsbare systeemwanden, metalstudwanden en –plafonds of deurunits tot alle gerelateerde timmerwerkzaamheden.

Indien gewenst kunnen wij u nog verder ontzorgen: van kleine installatie werkzaamheden, brandwerende voorzieningen tot stoffering, door partijen waarmee wij nauw samenwerken.

Wij zijn een VCA gecertificeerd MiddenKleinBedrijf, onder gezamenlijke aansturing van Tom van Westerlaak en Alexander van Esveld. ATR beschikt, naast een aantal vaste collega’s, over vakkundige zzp-ers waarmee wij uw projecten tot het door u gewenste eindresultaat verzorgen.

Vanaf het moment dat wij betrokken zijn bij uw projecten tot en met de oplevering en nazorg zijn wij uw flexibele partner en nemen wij u zoveel mogelijk uit handen. Wij adviseren u in thema’s zoals geluid (akoestiek), brandwerendheid.

Open communicatie, bereikbaarheid, betrouwbaarheid en bereidheid tot het vinden van oplossingen staan bij ATR hoog in het vaandel.

ATR vertaalt uw visie naar het door u gewenste eindresultaat.

 

            noa geceritificeerd

 

ATR Projectafbouw BV logo
ATR Projectafbouw BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 ATR Projectafbouw BV | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM